Ronde van de Grote Bazaar van Teheran en commerciële kern

Volledige beschrijving:

Misschien vind je Bazzar in een historische stad in Iran. Maar in Teheran sta je voor de meest opwindende van hen. De Grand Bazaar is een oude historische bazaar in Iran. Het is opgedeeld in verschillende gangen over een lengte van 10 kilometer (6.2 mi), gespecialiseerd in verschillende soorten goederen. Deze bazaar wordt beschouwd als een kracht van conservatisme in de Iraanse samenleving, en biedt sterke banden tussen de geestelijkheid en de handelaars uit de middenklasse. Het is behoorlijk druk. Plafonds zijn prachtig, en niemand stoort je zodat je door de bazaar kunt slenteren.

Het gebied rond Teheran is al sinds het 6e millennium v.Chr. Gevestigd en hoewel bazaarachtige constructies in Iran als geheel al in het vierde millennium v.Chr. Dateren. Eigenlijk is hier het hart van Teheran met historische bogen. Het zal zo’n aangename, hartverwarmende ervaring zijn om tussen de menigte te zijn, om te gaan winkelen en wat spullen te kopen.

Tijdens het bezoek zul je lunchen in een van de meest beroemde lokale restaurants in de omgeving, en je zult ook genieten van de Iraanse gerechten. Zoveel meer dan op het eerste gezicht te zien is: het is een begeleide wandeling door de unieke culturele en historische bezienswaardigheden van de Grote Bazaar van Teheran; en het is een uitgebreide maaltijd in de vorm van een tiental heerlijke Perzische proeverijen onderweg – alles in één!

Über diese Tour

Diese Tour beinhaltet:

Buchen Sie jetzt

ABONNIEREN

Erhalten Sie unseren Newsletter mit den neuesten Nachrichten, Angeboten und Funktionen